thumbs-iconServicii Profesionale de Curatenie Bucuresti si Ilfov

clock-iconProgram de Lucru : Luni - Vineri (6:00 - 21:00)

logo

0722 275 945 0766 211 715

contact@davascleaning.ro

Servicii

sep-icon Curatenie la Domiciliu

services

Servicii profesionale de Curatenie la Domiciliu

Traim in secolului vitezei si avem impresia ca nu avem suficient timp pentru a realiza tot ce ne-am propus. Dupa o saptamana mai grea la serviciu, asa-i ca nu iti doresti sa-ti petreci weekendul facand curatenie? Ar fi mai placut sa-ti petreci timpul liber cu cei dragi intr-o plimbare in parc? Sau mergand la cinema? Dar si cand te intorci acasa ar fi frumos sa gasesti casa stralucind de curatenie?

Iti putem asigura servicii de curatenie la domiciliu la tarife accesibile. Am creat un pachet special in care vei observa ca am pus accent pe utilizarea produselor profesionale, ca avem o echipa tanara, dornica de munca si perfectionista, ca suntem rapizi, eficienti si ca vom avea grija sa fii pe deplin multumit.

Casa ta va straluci de curatenie pentru ca serviciile incluse in pachet sunt din cele mai diversificate. Si pentru ca ne dorim sa ne imbunatatim activitatea, daca vei considera ca este necesar sa suplimentam pachetul de servicii nu ezita sa ne mentionezi si sa ne oferi un feedback.

 • Cateva din operatiunile incluse in pachet sunt :
  • indepartarea prafului
  • aspirarea / spalarea podelor
  • dezinfectare, curatarea obiectelor sanitare
  • curatarea oglinzilor / geamurilor
  • spalarea covoarelor si a mochetelor
  • spalarea mobilierelor tapitate etc.

Pachetul poate fi personalizat in functie de nevoile si solicitarile tale. Nu ezita sa ne contactezi pentru orice intrebare, nelamurire. Serviciile noastre sunt complexe si pot fi adaptate bugetului tau.

high trained staff

Personal Calificat

quality-cleaning-staff

Instrumente de Calitate

fast-service

Servicii Rapide si Eficiente

sep-icon Industrii Deservite

Stim ca fiecare industrie este diferita, motiv pentru care serviciile profesionale de curatenie oferite sunt perfect adaptate business-ului dumneavoastra.

Solicitare Oferta Formular de Contact